Григор Димитров и Миомир Кецманович играят при резултата 4:3 двубоя си

...
Григор Димитров и Миомир Кецманович играят при резултата 4:3 двубоя си
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Миомир Кецманович 4:3

Григор Димитров и Миомир Кецманович играят при резултата 4:3 двубоя си от втория кръг на тенис шампионата в Монте Карло.

В Gong.bg ще следим всичко най-интересно от дуела.

В третата точка на първия гейм българинът за първи път излезе на мрежата и поведе с 30:15. Кецманович посреща няколко метра зад главната линия. Гейм за Димитров със извоювани четири точки на първи сервис. Вторият гейм стартира с дветочки за Димитров, след това и три благоприятни условия за пробив, от които не се възползва. Кецманович изравни за 1:1 и незабавно ускори ударите си в опит да потърси пробив. Сърбинът даже поведе с 40:0, а геймът приключи с нова двойна неточност.

Аванс за Кецманович 2:1 гейма, само че с пробив при започване на мача .

В началото на четвъртия гейм Григор Димитров изигра първата си къса топка в мача, само че бе навън. Последваха два аса на сръбския тенисист и в последна сметка нов гейм на нула. А чудесните удари на Кецманович продължиха и даже Григор Димитров ги приветства. Българинът си взе подаването и понижи изоставането на 2:3.

3:3, пробив за Григор! Стигна се до три възможности за пробив на българина в шестия гейм. При 40:40 Димитров направи страховен удар по правата от бекхенд, а по-късно и върна пробева - 3:3.

4:3! Последва постоянен гейм на нула за Григор с два аса и сервис, след който не се стигна до разиграване.    
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР